0800330687

Як швидко перевести гроші по Україні в 2020 році?

Грошові перекази - популярні фінансові операції в Україні. У них беруть участь відправник, отримувач і посередник, який за свої послуги отримує певний відсоток. Українські користувачі мають великий арсенал інструментів для того, щоб перевести кошти швидко і з мінімальною комісією: банки, поштові перекази, міжнародні системи переказів та ін.

Грошові перекази в Україні розрізняються за методом, швидкості перекладу і за розміром комісії. Який з цих варіантів буде більш вигідним в кожному конкретному випадку і які існують обмеження? Розглянемо далі.

Популярні компанії-посередники

Переказ грошей

Оперативні послуги швидких переказів здійснюють такі перевірені компанії, як Western Union, MIGOM, MoneyGram, UNIStream. Отримуючи переклад, важливо мати при собі документи, що засвідчують особу. Даний метод перекладів має ряд плюсів. Однак співпраця з такими посередниками може засмутити високим відсотком комісії, який становить 5-12% від суми.

Банківські перекази

За українським законодавством для такої операції необхідно мати при собі документи (паспорт і код). Якщо ж ви хочете отримати велику суму грошей, то доведеться відкритий рахунок в банку. Щоб позбутися від стомлюючого очікування біля каси і довгих черг, буде простіше зробити онлайн-переклад з карти на карту. Але і тут доведеться проходити ідентифікацію при перекладі від 5000 грн.

Поштові перекази

Українці можуть переводити гроші в найближчому поштовому відділенні Укрпошти або Нової пошти. Це теж непоганий спосіб відправити гроші. Недоліком такої послуги є те, що гроші можна переводити тільки в національній валюті. Також доведеться постояти в черзі, адже поштові відділення постійно відвідують відвідувачі різного віку, і кожен зі своєю метою: отримати пенсію, відправити посилку або лист і т.д.

Внутрішньоукраїнські системи

В Україні також існують різні небанківські установи, які мають ліцензію НБУ. З їх допомогою на касі можна перевести будь-які суми в національній валюті без відкриття рахунку. Різниця полягає в швидкості перекладу, сумі комісії і сервісі.

Підведемо підсумки

Грошовий переказ

Кожен варіант перекладу має свої плюси і мінуси, тому кожна людина вибирає для себе свій метод. Оптимальним варіантом по поєднанню термінів, комісій та рівня сервісу є саме внутрішньоукраїнські системи. До речі, у наших партнерів є чудові умови для грошових перерахувань: мінімальна комісія, конфіденційність, швидкість зарахувань. Дізнатися докладнішу інформацію можна в Telegram.