0800330687

5 правил вибору безпечного обмінного пункту

Обмінний пункт - це організація, в якій можна купити або продати іноземну валюту. Тут можна швидко, без черги і в будь-який час обміняти гроші перед відпочинком, відрядженням, подорожжю і т.д. Також до послуг обмінників нерідко звертаються різні бізнесмени і підприємці, які проводять торгові або фінансові операції з іноземними підрядниками. Багато клієнтів вибирають обмінні пункти замість банків заради економії фінансів і часу.

Незалежно від причини, яка спонукала до обміну грошей, українці шукають вигідний і безпечний курс. Міняти гроші можна також в режимі онлайн і в банках, однак високий курс, доступність послуг, швидкість транзакцій і безпеку - перевага стаціонарних обмінних пунктів, які працюють на ринку кілька років. У них можна провести обмін валют на будь-яку суму без бюрократичних формальностей.

Головні правила вибору безпечного обмінника

Оптовий обмін валют

Вибирайте обмінний пункт виключно з хорошою репутацією. Він повинен:

  1. Працювати легально, мати хороші відгуки, а також високий рівень довіри серед споживачів.
  2. Надавати повну інформацію про себе на веб-сайті (якщо він є). Наочна і зрозуміла таблиця курсів говорить про турботу про інтереси клієнта.
  3. Вказувати розмір комісії і час обміну валюти. Багато клієнтів цінують чесність, тому зайві відсотки і тривале очікування може їх відлякати.
  4. Забезпечувати безпеку обміну. У касах повинні бути прилади перевірки справжності валют, відеокамери, а самі кабінки повинні бути прихованими від сторонніх очей.
  5. Підтримувати політику конфіденційності персональних даних клієнта. Незалежно від суми обміну, вся інформація клієнтів повинна бути недоступною для третіх осіб.

На надійність і безпеку обмінного пункту також впливають такі фактори, як наявність стаціонарного офісу в одному або декількох населених пунктах, а також список валют і спектр фінансових послуг, які він надає.

Як не стати жертвою шахраїв?

Як не стати жертвою шахраїв?

Щоб уникнути фінансових махінацій, проявляйте пильність, адже навіть в перевірених обмінниках є ризик бути обманутим - отримати не всю суму або купюри сумнівної якості через неуважність касира.

До надійним безпечним обмінним пунктам відноситься KIT Group. Тут на всіх касах в кожній філії встановлені камери відеоспостереження і детектори для перевірки банкнот на справжність. Це робить ваші фінансові операції комфортними і захищеними. На нашому сайті можна заздалегідь забронювати будь-яку суму для обміну, а потім під'їхати в найближчий офіс за грошима.

Будьте уважні - і не потрапляйте на вудку до шахраїв!