0800330687

Обмін євро на франки

Курс швейцарського франка до євро буде корисний всім, хто збирається відвідати Європу, а також всім підприємцям, які працюють із зарубіжними трейдерами, інвесторами і партнерами. Якщо ви їдете до Швейцарії, то варто запастися місцевою грошовою одиницею. Валютна пара CHF/EUR допомагає конвертувати заощадження і бути впевненим в завтрашньому дні. Якщо ви ведете торги на фінансових ринках і біржах, майте під рукою валютний калькулятор, який допоможе перевести велику суму однієї валюти в іншу. Швейцарська валюта не така поширена, як євро чи долар, однак вона включена в список резервних валют і в ній теж можна зберігати свої заощадження.

Від чого залежить курс франка до євро?

Курс франка

Котирування EUR/CHF буде більше залежати від євро, ніж від франка. Причина цього - політика Центрального банку Швейцарії, яка націлена на збереження стабільного курсу місцевої грошової одиниці і підтримку низького рівня інфляції. За рахунок цього коливання курсу франка до євро трапляються через економічне становище в основних країнах ЄС.

На валютну пару EUR/CHF впливають такі чинники:

  1. Щомісяця проводиться конференція ЄЦБ, під час неї відбуваються найзначніші коливання франка до євро.
  2. Рівень безробіття, показники ВВП і держборгу, торговий баланс Швейцарії.
  3. Попит на швейцарську валюту.
  4. Надійність місцевих банків, за рахунок цього багато іноземних інвесторів роблять вклади саме в Швейцарії.

Особливості валютної пари EUR/CHF

Швейцарія тісно співпрацює з державами ЄС, тому її місцева валюта має привабливу ставку до євро. Територія цієї країни - офшорна зона, тому уряд прагне підтримувати стабільний валютний курс, тримати під контролем зовнішньоекономічні відносини і уникати конфліктів. Курс CHF/EUR має середню волатильність, тому на їх співвідношенні можуть заробляти трейдери.

Цінність швейцарського франка

CHF - вільно конвертована валюта, яка відноситься до найнадійніших і стабільних валют у світі. Обмін EUR на CHF вигідний для тих, кому потрібно обійти адміністративні бар'єри, адже в Швейцарії немає валютного контролю. Динаміка останніх років демонструє, що курс місцевої валюти до євро і інших інвалют зміцнюється. Багато вкладників потроху відмовляються від EUR і USD, тому роблять заощадження у франках.

Вигідний обмін франків на євро і навпаки

Обмін франків на євро

Жителі України можуть обміняти євро на франки в багатьох провідних банках, однак ті не завжди можуть запропонувати високі ставки для клієнтів. Звертатися до приватних осіб - теж не кращий варіант, адже можна отримати фальшиві гроші. Щоб убезпечити себе і провести обмін грошей за найкращими ставками, звертайтеся до фінансової компанії "Кіт Груп". Її обмінні пункти розташовані в 19 містах України, багато з них працюють цілодобово. Грамотні фахівці завжди зможуть вас проконсультувати з усіх питань, які можуть виникнути. Для наших постійних клієнтів ми надаємо всі умови для тривалої співпраці, тому вони обмінюють валюту по оптовому курсу.

На сайті нашого обмінника "Кіт Груп" можна дізнатися актуальний курс і залишити заявку на обмін євро на франки. У нас ви отримаєте гроші як готівкою на банківську карту, так і за допомогою безготівкового розрахунку. Це зручно тим клієнтам, які хочуть переслати гроші своїм близьким в межах країні або за кордон. Ви можете зручно відстежувати зміни курсу валют за графіком, який наданий на сайті нашої обмінки. Таким чином ви прогнозуєте курс і зробите оптимальний обмін. Вибравши "Кіт Груп", ви гарантуєте не тільки впевненість у завтрашньому дні, а й вигідні валютообмінні пропозиції.